Europa Conference League

Συνεχάρη τον Ολυμπιακό για το Conference League η ΕΠΟ: «Xρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας»

Για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε λόγο η ΕΠΟ σε συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Europa Conference League.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό για την σπουδαία επιτυχία του με την κατάκτηση του Europa Conference League απέστειλε η ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (31/5).

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην επιστολή της κάνει λόγο για μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της χώρας, ενώ τονίζει ότι αυτό το τρόπαιο βοηθά στην αναβάθμιση και προβολή του αθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της χώρας μας, σάς εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας για την κατάκτηση του 2024 UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη στιγμή στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού και μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας.

Αθλητικά επιτεύγματα τέτοιου επιπέδου συνδράμουν μοναδικά στην ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου στη χώρα και τη διεθνή αναβάθμιση και προβολή του.

Παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μας στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και όλους όσοι συνεισέφεραν στην ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού.

Με εκτίμηση,»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x